Tor­tel­lo­ni­sa­la­de met pes­to

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing. Tortelloni koken volgens gebruiksaanwijzing. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren. Tomaten wassen en halveren. Tortelloni, pesto en tomaten voorzichtig door elkaar scheppen. Salade op smaak brengen met zout en peper. Spinazie over vier borden verdelen. Salade erop scheppen. Garneren met pijnboompitten. Salade serveren met ciabatta.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 735 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 90 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.