Tor­tel­lo­ni met no­ten en ge­roos­ter­de ven­kel

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan ruim water aan de kook brengen. Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden. Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken. Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat. Azijn en olie erover sprenkelen. Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren. Tortelloni afgieten. Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen. Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen. Venkel met olie erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 800 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 61 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.