Krui­den­rol­le­tje

Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht.

(197)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Smeuïge roomkaas, verse kruiden en knapperige noten. Samen opgerold tot een perfect voorgerecht. 4 personen
3 197

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • cocktailprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hak de walnoten grof. Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan. Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas. Strooi de walnoten erover.
  2. Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap. Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas. Bestrooi de wraps met peper en zout. Rol de wraps rond de vulling stevig op. Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.
  3. Haal de wraps uit de folie. Snijd de zijkanten van de rol. Snijd de rollen elk in 6 stukken. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 215 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Kruidenrolletje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krui­den­rol­le­tje

1
1
  • 45 g gepelde walnoten

Hak de walnoten grof.

2
2
  • 2 tortillawraps

Verwarm de wraps in ca. 2 min. in een droge koekenpan.

3
3
  • 100 g verse roomkaas naturel

Leg de wraps op een snijplank en besmeer dik met de roomkaas. Strooi de walnoten erover.

4
4
  • 15 g verse dille
  • 13 g verse bieslook

Verdeel de takjes dille en bieslook over het midden van de wrap.

5
5
  • 15 g verse munt

Pluk de blaadjes munt van de takjes en leg op de roomkaas. Bestrooi de wraps met peper en zout.

6
6

Rol de wraps rond de vulling stevig op. Bewaar de wraps tot gebruik in plasticfolie in de koelkast.

7
7

Haal de wraps uit de folie. Snijd de zijkanten van de rol. Snijd de rollen elk in 6 stukken. Steek de rolletjes met een cocktailprikker vast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.