Pan­nen­koek­rol­le­tjes

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roer de roomkaas los met honing. Hak de walnoten grof en roer de rozijnen en walnoten los door het roomkaas-honingmengsel. Besmeer de pannenkoeken met het roomkaasmengsel en rol ze op op een vel aluminium folie. Snijd de rol voorzichtig in vieren en rol ze dan stevig verder in aluminium folie. Verpakken in een koelkastdoosje en tot vertrek bewaren in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Pannenkoekrolletjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pan­nen­koek­rol­le­tjes

1
1
  • 1 bakje verse roomkaas naturel
  • 2 el walnoten
  • 3 el rozijnen
  • 2 el honing

Roer de roomkaas los met honing. Hak de walnoten grof en roer de rozijnen en walnoten los door het roomkaas-honingmengsel.

2
2
  • 4 pannenkoeken kant-en-klaar

Besmeer de pannenkoeken met het roomkaasmengsel en rol ze op op een vel aluminium folie. Snijd de rol voorzichtig in vieren en rol ze dan stevig verder in aluminium folie. Verpakken in een koelkastdoosje en tot vertrek bewaren in de koelkast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.