Avatar

Eigen recept van... Siska Wolf

Rollade met kastanjechampignons en spruitjes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Bereidingstijd 60 minuten, Hollands

Laatst aangepast: 04 dec. 2012, 19:17 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 varkensrollade van 750 gram
  • 75 gram roomboter
  • 150 ml droge witte wijn
  • 750 gram spruitjes, gehalveerd
  • 125 gram magere spekreepjes
  • 1 ui, in dunne partjes
  • 1 bakje kastanjechmapignons, in stukken
  • 4 plakken streaky bacon

Bereiden

De rollade in een braadpan met 50 gram roomboter in 10 min. rondom bruin bakken.

De wijn erbij schenken en de rollade afgedekt nog 30-40 min. zachtjes gaar braden, regelmatig keren.

De spruitjes in ruim water in 10 min. beetgaar koken.

De magere spekreepjes in een wok met 25 gram roomboter zachtjes uitbakken.

De uipartjes en champignons erdoor scheppen en in 3-4 min. mooi bruin bakken.

De spruitjes afgieten en door het champignonsmengsel scheppen.

De rollade in plakken op wame borden leggen en er wat jus over scheppen.

De spruitjes met champgnons ernaast scheppen.

Garneren met streaky bacon.

Lekker met aardappelkroketjes en stoofperen.

Bronvermelding

Aldi

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.