Veel plezier in de Efteling!

Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken. Kom en ontdek de Efteling met 10 euro korting!

Veel plezier in de Efteling!

De spaaractie voor 10 euro korting op de Efteling is afgelopen. De bij AH Eftelingtickets zijn geldig t/m 1 november 2015. Met de kaarten hoef je straks niet in de rij te staan bij de kassa. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten.

Ontdek de 4 rijken van de Efteling en hun attracties

Bekijk de plattegrond en ontdek de vier rijken en hun attracties. De AH Eftelingtickets zijn geldig vanaf 16 maart t/m 1 november 2015. Met de tickets hoef je niet te wachten in de rij voor de kassa. Check vooraf de actuele openingstijden en kijk of er nog speciale activiteiten zijn!

Bekijk de plattegrond (pdf)

Openingstijden Efteling

Nieuw in de zomer van 2015: de achtbaan 'Baron 1898'

Kom samen genieten van betoverende momenten. Of hele spannende. Want nieuw in de zomer van 2015 is de achtbaan 'Baron 1898', je moet er maar in durven! Een vrije val van tientallen meters waarmee je met 90 km/u in een diepe mijnschacht stort. Dat is slechts het begin van de nieuwste achtbaan van de Efteling.

Bekijk de making of van Baron 1898

Nog langer genieten van de Efteling

Raak je niet uitgekeken in de wondere wereld van de Efteling? Kom bijzonder overnachten in het Efteling Hotel. Daar voel jij je als een echte prins of prinses in je eigen sprookjeskamer!

Boek nu een overnachting voor 2 personen in het Efteling Hotel vanaf 125 euro inclusief ontbijt. Zo beleef je de Efteling op een unieke manier.

Meer informatie op efteling.com

Actievoorwaarden

 • Vanaf 16 t/m 29 maart 2015 ontvang je 1 AH Eftelingpunt bij iedere 5 euro aan boodschappen bij alle Albert Heijn winkels in Nederland en België. AH to go winkels zijn uitgesloten van deelname.
 • Indien je in de actieperiode in Nederland via ah.nl bestelt (voor zowel thuisbezorging als ophalen bij een Albert Heijn Pick Up Point) dan ontvang je het volgende aantal AH Efteling spaarzegels: tot 80 euro: 16 zegels, van 81 - 120 euro: 24 zegels, van 121 - 160 euro: 32 zegels, van 161- 200 euro: 40 zegels, vanaf 201 euro: 48 zegels.
 • Bij 4 AH Eftelingpunten heb je een volle AH Efteling spaarkaart.
 • Per volle AH Efteling spaarkaart krijg je 10 euro korting op 1 Efteling Ticket ter waarde van 36 euro. Je kunt maximaal 1 volle AH Efteling spaarkaart per Efteling Ticket inleveren.
 • Volle AH Efteling spaarkaarten kun je alleen aan de kassa van een fysieke Albert Heijn winkel verzilveren en zijn niet te verzilveren bij de kassa van de Efteling en/of AH to go winkels en/of bij bestellingen via ah.nl/producten (voor zowel thuisbezorging als ophalen bij een Albert Heijn Pick Up Point).
 • Volle AH Efteling spaarkaarten kunnen van 16 maart t/m 14 juni 2015 worden verzilverd voor korting op Efteling Tickets.
 • De bij Albert Heijn aangekochte Efteling Tickets zijn geldig t/m 1 november 2015.
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang tot de Efteling.
 • Volle AH Efteling spaarkaarten kunnen niet in combinatie met Air Miles worden verzilverd.
 • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties Efteling Tickets.
 • Losse AH Eftelingpunten en AH Efteling spaarkaarten met minder dan 4 AH Eftelingpunten zijn niet inwisselbaar.
 • Volle AH Efteling spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld tegen geld.
 • Er is geen restitutie mogelijk op reeds aangeschafte Efteling Tickets.
 • Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, cadeaukaarten, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage. Over het aankoopbedrag van deze producten worden geen AH Eftelingpunten uitgereikt.
 • Albert Heijn B.V. en Efteling B.V. behouden zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
 • Albert Heijn behoudt zich het recht voor AH Efteling spaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen te weigeren.
 • Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie, kun je terecht op ah.nl/klantenservice.