Veel plezier in de Efteling!

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert. Kom en ontdek de Efteling met maar liefst 10 euro entreekorting!

Veel plezier in de Efteling!

De spaaractie voor 10 euro entreekorting op de Efteling is afgelopen. De bij AH Efteling-tickets zijn geldig t/m 1 november 2016. Met de kaarten hoef je straks niet in de rij te staan bij de kassa. Je kunt meteen doorlopen naar de controlepoorten.

Knutsel je eigen Efteling

Kleur de knutselplaat met Pinokkio, Langnek en Joris en de Draak in en knip alles uit. Met een oude schoenendoos maak je er een bijzondere kijkdoos van!

Download knutselplaat (pdf)

Kom de Efteling ontdekken en laat je verwonderen

Bekijk de plattegrond en ontdek de Efteling. De AH Efteling-tickets zijn geldig van 22 februari t/m 31 oktober 2016. Met de tickets hoef je niet te wachten in de rij voor de kassa. Check vooraf de actuele openingstijden en kijk of er nog speciale activiteiten zijn!

Bekijk de plattegrond (pdf)

Openingstijden Efteling

Nieuw sprookje: Pinokkio

De sprookjesbosbewoners zijn in rep en roer. Ze zoeken allemaal naar Pinokkio. Hij zou toch ergens moeten zijn?

Ga vanaf 24 maart 2016 op zoek naar de ondeugende houten pop die graag een echte jongen wil worden. In het Sprookjesbos van de Efteling krijgt Pinokkio, tussen Roodkapje en De rode schoentjes, zijn eigen plekje! Loop als het ware door het sprookje heen en ga samen met de karakters in het sprookje op zoek naar Pinokkio en Geppetto.

Meer informatie