Ge­smoor­de rook­worst

Met gebakken uitjes voor wat meer bite bij de stamppot

(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Met gebakken uitjes voor wat meer bite bij de stamppot 4 personen
3 16

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de ketjap manis met de sambal oelek in een pannetje. Leg de rookworst in de saus en laat op laag vuur in 10 min. warm worden. Keer halverwege. Bestrooi met de gebakken uitjes.

combinatietip:

Lekker bij boerenkool-, andijvie- of groenekoolstamppot.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 420 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 18 g
  • natrium 2.530 mg
  • vezels 1 g
Pittigheid
Ook te zien in

Gesmoorde rookworst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­smoor­de rook­worst

1
1
  • 1 el sambal oelek
  • 100 ml ketjap manis

Verwarm de ketjap manis met de sambal oelek in een pannetje.

2
2
  • 1 rookworst

Leg de rookworst in de saus en laat op laag vuur in 10 min. warm worden. Keer halverwege.

3
3
  • 2 el gebakken uitjes

Bestrooi met de gebakken uitjes.

combinatietip:

Lekker bij boerenkool-, andijvie- of groenekoolstamppot.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.