Ge­le gaz­pa­cho

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 245 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans voorgerecht 4 personen
2 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in stukken. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de venkel, paprika, mais, winterpeen en zout in een blender of hoge beker. Schenk er de wortelsap bij. Maal in de blender of met een staafmixer tot een egale soep. Zet minimaal 30 min. in de koelkast en serveer koud.

Tip:

Wilt u de soep direct serveren? Doe er dan een paar ijsblokjes in.

video

Ven­kel be­rei­den

Instructievideo - 01:54 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 42 g
  • vet 3 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.