IJs­sand­wich bas­tog­ne-ka­neel

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 61

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter en laat afkoelen op een bord. Leg ondertussen 4 koekjes met de ribbelkanten naar onder op een bord. Maak een mes warm onder de kraan en snijd 4 blokken ijs van hetzelfde formaat als de koekjes en 2 cm dik. Leg de blokken ijs op de koekjes en dek af met de vlakke kanten van nog 4 koekjes. Dip de 2 lange kanten van de ijssandwich in het amandelschaafsel. Serveer direct.

video

No­ten, za­den en pit­ten roos­te­ren

Instructievideo - 01:19 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 14 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.