Clubs­and­wich kip-krab-avo­ca­do

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
3 47

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Beleg 8 sneetjes brood met de kipfilet. Verdeel de surimi-krabsalade erover.
  2. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schil en snijd het vruchtvlees in dunne plakken. Verdeel over de surimi-krabsalade.
  3. Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Snijd de bieslook fijn en schep om met het rasp en 3 el citroensap. Verdeel over de avocado.
  4. Leg 2 belegde sneetjes brood op elkaar, dek af met een onbelegd sneetje. Maak zo nog 3 stapels. Druk licht aan en snijd diagonaal door. Lekker met gepofte knoflooksoep (recept zie elders op allerhande).
video

Avo­ca­do schil­len

Instructievideo - 00:46 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 32 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.