Thai­se gar­na­len­cur­ry

(121)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 personen
3 121

Ingrediënten

1 persoon

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min.
  2. Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog 2 min. Verdeel de mie over diepe borden. Schep de garnalencurry erop. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en strooi over de curry.

serveertip:

Serveer met partjes limoen voor een extra fris accent.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Thaise garnalencurry

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Thai­se gar­na­len­cur­ry

1
1
  • 250 g Chinese eiermie
  • 2 rode uien

Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes.

2
2
  • 2 el wokolie
  • 400 g Thaise roerbakmix

Verhit de olie in een wok. Bak de ui al omscheppend 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 2 min.

3
3
  • 200 g wokgarnalen met knoflook
  • 2 el groene currypasta
  • 400 ml kokosmelk

Schep de garnalen met de currypasta door de groenten. Roerbak 1 min. Schenk de kokosmelk erbij. Verwarm de curry nog 2 min.

4
4
  • 8 g basilicum

Verdeel de mie over diepe borden. Schep de garnalencurry erop. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes en strooi over de curry.

serveertip:

Serveer met partjes limoen voor een extra fris accent.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.