Oesterzwammen met gestoofde kip

620 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(60)

Ingrediënten

Aantal personen

2013 nr. 04 - Vers uit Azië

Aan de slag

  1. Leg de tofu tussen 4 lagen keukenpapier en duw er met platte hand zo veel mogelijk vocht uit. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Snijd de tofu in blokjes van 1 x 1 cm. Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de tofu met peper en zout in 6 min. goudbruin. Schep uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.

  3. Snijd de gember fijn. Bak de gesneden kip met de gesneden gember en knoflook 3 min. in de achtergebleven olie in de wok. Voeg de oesterzwammen, oestersaus, sesamolie en rijstwijn toe en stoof 4 min. Voeg de tofu en gesneden bosui toe en warm nog 1 min. door. Verdeel de mihoen over 4 borden en schep het kipmengsel erop. Lekker met geroerbakte paksoi.

  • serveertipLekker met geroerbakte paksoi.
  • Gember gebruiken

    Instructievideo - 01:26 min.

Wat vond je van dit recept?

Oesterzwammen met gestoofde kip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig