Fram­bo­zen­cou­lis

  • nagerecht
  • 1 persoon
  • 15 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(42)waardeer
engels nagerecht 1 personen
3 42

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

Doe de frambozen, de suiker en 2 el water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en duw de fruitpuree door een bolzeef. Vang de coulis op in een kommetje en laat 30 min. afkoelen. Serveer op kamertemperatuur bij de frambozenbrownies (zie recept elders op ah.nl/allerhande). U kunt de coulis 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 15 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer die wij niet ondersteunen, daarom werkt deze site niet optimaal. We raden je aan een andere browser(versie) te gebruiken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.