Fram­bo­zen­cou­lis

  • nagerecht
  • 1 persoon
  • 15 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
engels nagerecht 1 personen
3 42

Ingrediënten

Handig als boodschappenlijstje
of om online te bestellen

Bereiden

Doe de frambozen, de suiker en 2 el water in een steelpan. Breng aan de kook en laat 5 min. koken op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Neem de pan van het vuur en duw de fruitpuree door een bolzeef. Vang de coulis op in een kommetje en laat 30 min. afkoelen. Serveer op kamertemperatuur bij de frambozenbrownies (zie recept elders op ah.nl/allerhande). U kunt de coulis 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 15 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.