Pas­ta met ma­ge­re run­ders­au­cij­zen

(125)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 125

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta in water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwijder ondertussen het vel van de saucijzen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de saucijzenvulling in 5 min. bruin en gaar. Duw het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
  3. Snijd de onderkant van de venkelknollen en snijd de venkel in dunne reepjes. Voeg toe aan de worst en bak 8 min. mee. Voeg de romaatjes toe en warm 1 min. door.
  4. Meng de pasta met het vlees en de groente. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de kaas en peterselie en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.