Chi­ne­se kip en pa­pil­lot­te met mi­hoen

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 435 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(171)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 171

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 bakpapier (30 x 30 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met 4 el hoisinsaus. Schep de kip om met de saus. Snijd de prei in dunne ringen. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix, prei en kip erover en vouw goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.
  3. Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de rest van de hoisinsaus door de mihoen. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.
video

En pa­pil­lot­te

Instructievideo - 00:42 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 770 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Chinese kip en papillotte met mihoen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Chi­ne­se kip en pa­pil­lot­te met mi­hoen

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 5 cm gember
  • 2 tenen knoflook
  • 4 el hoisinsaus
  • 320 g kipfilethaasjes

Schil en rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Meng de knoflook en gember met de hoisinsaus. Schep de kip om met de saus.

3
3
  • 1 prei
  • 400 g Thaise roerbakmix

Snijd de prei in dunne ringen. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix, prei en kip erover en vouw goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.

Prei wassen

Instructievideo

00:29 min.

4
4
  • 250 g mihoen
  • 2 el hoisinsaus
  • 1 bosje bosui

Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.Snijd de bosui in ringetjes en schep samen met de hoisinsaus door de mihoen.

5
5
  • ½ krop ijsbergsla

Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en verdeel samen met de mihoen over vier borden. Serveer met de kippakketjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.