Bananencake met pecannoten

De bananen geven deze cake zijn lekker zoete smaak.

645 kcal

20 min. bereiden, 1 uur 15 min. oventijd

4.5/5

(8)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • cakevorm


2002 week 12-13 - 2002 week 12-13

mei 2024 - mei 2024

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Pureer 1 banaan. Hak de pecannoten grof. Bereid de cakebeslag van de cakemix, boter, eieren en melk volgens de gebruiksaanwijzing. Roer de gepureerde banaan en 3/4 van de pecannoten door het beslag. Snijd de andere banaan in plakjes en besprenkel met citroensap.

  2. Vet de cakevorm in. Schep de helft van het cakebeslag in de vorm. Verdeel de plakjes banaan erover. Voeg de rest van het cakebeslag toe. Bak de cake in ca. 75 min. gaar. Laat de cake afkoelen.

  3. Klop de slagroom lobbig. Snijd de cake in dikke plakken. Serveer de cake met slagroom en bestrooi met de rest van de pecannoten.

  • Marmercake bakken

    Instructievideo - 08:10 min.

Wat vond je van dit recept?

Bananencake met pecannoten

De bananen geven deze cake zijn lekker zoete smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig