Provençaalse boerenomelet

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

365 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag. Voeg de aardappelen toe en bak al omscheppend ca. 5 min. Voeg de roerbakgroenten toe en bak ca. 3 min. mee.

  2. Klop de eieren los in een kom met de melk, peper en zout. Schenk het eiermengsel bij het aardappel-groentemengsel. Laat het ei op matig vuur in ca. 20 min. stollen.

  3. Was de appel, snijd in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes. Meng de appel met de veldsla en de dressing. Serveer de omelet met de salade.

Provençaalse boerenomelet

Alles in één pan en bakken maar: dit heerlijke gerecht van ei en groenten lust íédereen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel