Mos­terd­kaas­fon­due

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • caquelon

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bleekselderij schoonmaken, wassen en in stukjes van ca. 3 cm snijden. Knoflook pellen en doorsnijden. Caquelon of fonduepan inwrijven met knoflook. In caquelon wijn aan de kook brengen. Kaas geleidelijk door wijn roeren en verwarmen op matig vuur tot kaas is gesmolten. Mosterd toevoegen en fondue op smaak brengen met peper. Stokbrood in plakjes snijden. Fondue serveren met stokbrood en bleekselderij. Lekker met groene salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.