Vis­sticks met wor­tel van de plaat

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 540 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(238)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 238

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 ºC. Halveer de aardappelen en snijd de winterpeen in de lengte in kwarten. Leg alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de olie en bestrooi met peper en zout. Leg er de vissticks bij.
  2. Schuif de plaat in de oven en bak in 25-30 min. goudbruin en gaar. Schep de aardappel en winterpeen halverwege om en keer de vissticks. Meng ondertussen de halvanaise met de honing en mosterd.
  3. Serveer de vissticks, aardappelen en winterpeen met de honing-mosterddip.

Tip:

Aardappelen en peen in de schil houden scheelt niet alleen tijd, de smaak is ook rijker.

video

Win­ter­peen

Onze leverancier - 03:36 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 540 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.