Fram­bo­zen met wit­te-cho­co­la­deroom

(222)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 222

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kaasschaaf

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Frambozen voorzichtig wassen. Boven kom 150 g chocolade in stukjes breken. Kom in pan met kokend water hangen en chocolade al roerend (au bain-marie) laten smelten. In kom slagroom bijna stijf kloppen. Yoghurt en gesmolten chocolade erdoor spatelen, tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren. Van rest van chocolade met kaasschaaf of dunschiller 'krullen' schaven.
  2. Op vier bordjes 4 wafels leggen en tweederde deel van frambozen erover verdelen. Op frambozen flinke dot chocoladeroom scheppen en bedekken met rest van wafels. Rest van chocoladeroom erop scheppen. Garneren met rest van frambozen en chocoladeschaafsel.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 47 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.