Rood­fruit­cou­pe met wit­te-cho­co­la­deroom

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 34

Ingrediënten

Keukenspullen
  • dunschiller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom aardbeien, frambozen en bramen voorzichtig door elkaar scheppen. Boven steelpan 100 g chocolade in stukjes breken. Steelpan in pan met kokend water hangen en chocolade al roerend laten smelten. In andere kom slagroom bijna stijf kloppen. Gesmolten chocolade er voorzichtig door spatelen. Van rest van chocolade met dunschiller krullen schaven. Yoghurt over vier coupes verdelen en fruit erop leggen. Chocoladeroom erop scheppen. Garneren met chocoladekrullen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Zoete taarten en toetjes

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.