Stro­ga­noff­saus

(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui 3 min. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de knoflook en champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
  2. Voeg de slagroom en peper en zout toe. Laat 5 min. zachtjes koken. Voeg de mosterd toe en warm nog 2 min. door. Lekker met biefstuk of een tartaartje met frites.

Tip:

U kunt de stroganoffsaus 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.