Au­ber­gi­ne met lam en cous­cous

(114)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
marokkaans hoofdgerecht 4 personen
3 114

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe de couscous in een ruime schaal en schenk er 300 ml kokend water over. Dek af met vershoudfolie en laat 10 min. staan.
  2. Verhit ondertussen 2 el olie in een hapjespan en bak de worst, aubergine, ui en komijn 15 min. op laag vuur. Schep regelmatig om.
  3. Schep 2 el olie en de munt door de couscous en breng op smaak met peper en zout. Voeg de tomaten en kikkererwten toe aan het vlees-groentemengsel en warm nog 3 min. door. Schep af en toe om. Serveer met de couscous.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 745 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.