Fruit­sa­la­de met cho­co­la­de­saus

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 6 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de kroon, de onderkant en de schil van de ananas. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakjes. Pel de bananen en snijd in plakjes. Schil de kiwi's en snijd in plakjes.
  2. Doe de chocolade en kokosmelk in een steelpan. Verwarm al roerend op laag vuur totdat de chocolade is gesmolten. Schep het fruit in een schaal en serveer met de chocoladesaus.
  3. Gebruik de satéprikkers of (fondue)vorkjes om het fruit in de saus te dopen.
video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.