Tro­pi­sche fruit­sa­la­de met pas­sie­vruch­ten­room

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 8 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mango schillen en in blokjes snijden. Kiwi schillen en in repen snijden. In schaal mango, kiwi, ananas en gembersiroop mengen. Mascarpone in bakje scheppen. Passievruchten doormidden snijden en boven mascarpone pulp uitlepelen. Poedersuiker toevoegen en door elkaar kloppen. Tropische fruitsalade serveren met room.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 36-37

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.