Car­p­ac­cio

Maak de carpaccio af met een zelfgemaakte dressing, rucola en kaas. Meer heeft het ook helemaal niet nodig.

(356)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht Maak de carpaccio af met een zelfgemaakte dressing, rucola en kaas. Meer heeft het ook helemaal niet nodig. 4 personen
3 356

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg de plakjes carpaccio naast elkaar op een schaal. Klop de azijn, olie, peper en eventueel zout in een kommetje tot een dressing. Druppel de dressing over de carpaccio. Snijd de rucola in kleine stukjes en verdeel over de carpaccio. Schaaf de Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes en leg op de carpaccio.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 255 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 755 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in

Carpaccio

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Car­p­ac­cio

1
1
  • 300 g rundercarpaccio
  • ½ el balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie truffelaroma

Leg de plakjes carpaccio naast elkaar op een schaal. Klop de azijn, olie, peper en eventueel zout in een kommetje tot een dressing.

2
2
  • 30 g rucola

Druppel de dressing over de carpaccio. Snijd de rucola in kleine stukjes en verdeel over de carpaccio.

3
3
  • 50 g Parmezaanse kaas

Schaaf de Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes en leg op de carpaccio.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.