Len­te­stamp met jus

(87)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 87

Ingrediënten

Keukenspullen
  • pureestamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de knoflook met het kerriepoeder 1 min. Voeg de kool toe en roerbak 3 min.
  2. Bereid ondertussen de jus en de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Giet de aardappelen af, maar vang 1 kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen en wat kookvocht met de pureestamper tot een grove puree. Schep de kool en veldsla erdoor. Serveer de stamppot met de jus en de worst.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2012 nr. 03 - Paasfeest, Receptkaart 2012 week 12-14

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.