Noe­delsoep met pak­soi en ei

(113)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 113

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook, ui en sambal op laag vuur 5 min. tot de ui gaar is. Voeg 1 1.2 liter heet water en de bouillontabletten toe. Breng aan de kook en voeg de miehoen toe. Laat 4 min. wellen. Doe de bamboescheuten en de paksoi erbij. Laat 2 min. koken tot de paksoi iets zachter, maar nog wel stevig is. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over 4 kommen en leg in elke kom een ei. Bestrooi met de koriander en uitjes.
video

Ei ko­ken

Instructievideo - 01:51 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 60 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.