Fu­sil­li met kip en ge­gril­de pa­pri­ka

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen! 4 personen
3 92

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.
  3. Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.

variatietip:

Brokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 505 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Fusilli met kip en gegrilde paprika

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met kip en ge­gril­de pa­pri­ka

1
1
  • 300 g fusilli
  • 500 g broccoli
  • 1 ui
  • 300 g kipfilet

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.

2
2
  • 3 el olijfolie
  • 295 g gegrilde paprika

Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.

3
3

Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.

variatietip:

Brokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.