Tor­til­la's met ro­mi­ge raap­ste­len

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In pan 250 ml water aan de kook brengen. Intussen worteltjes van raapstelen verwijderen. Raapstelen wassen en grof snijden. Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Lage, wijde ovenschaal invetten. Raapstelen met weinig water 2 à 3 minuten koken. Intussen kaassauspoeder door kokend water roeren. Raapstelen in vergiet laten uitlekken en zoveel mogelijk vocht eruit duwen.Kaassaus en helft van kaas door raapstelen mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's vullen met raapstelen, oprollen en in ovenschaal leggen. Rest van kaas er dik over strooien. Sesamzaad erover strooien. Tortilla's in oven schuiven en in midden van oven in ca. 12 minuten mooi goudbruin bakken. Serveren met frisse salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 365 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.