Crunchy sa­la­de

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 6 personen
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 6 grote (plastic) bekers of glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de ijsbergsla, wortel, paprika, mais en veldsla in laagjes over de bekers of glazen.
  2. Doe de mayonaise in een kom. Rasp de gele schil van de citroen erboven en pers de vrucht daarna uit. Voeg 2 el sap toe aan de mayonaise. Meng met de peppadews en 2 el vocht uit de pot. Verdeel de dressing vlak voor serveren over de bekers of glazen.

Tip:

Deze salade is makkelijk mee te nemen in de picknickmand. Dek de bekers of glazen af met vershoudfolie met daaromheen een elastiekje. Neem de dressing apart mee.

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.