Man­go-fram­bo­zen­jelly's

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 80 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 4 uur wachten
(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans nagerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 plastic bekertjes (doorschijnend)

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het vruchtvlees van de mango van de pit, snijd het in kleine blokjes en verdeel ze over de bekertjes. Week 2 gelatineblaadjes 5 min. in koud water. Verhit het sinaasappelsap in een steelpan en neem van het vuur als het bijna kookt. Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in het sinaasappelsap. Laat iets afkoelen en schenk over de mango. Zet de jelly's 2 uur in de koelkast.
  2. Week de rest van de gelatineblaadjes 5 min. in koud water. Verhit de cassis in een steelpan en neem van het vuur als het bijna kookt. Knijp de andere 2 gelatineblaadjes uit en los ze op in de hete cassis. Laat afkoelen tot handwarm maar nog net schenkbaar. Neem de jellies uit de koelkast en verdeel de frambozen erover. Schenk de cassis erover en zet nog eens 2 uur in de koelkast.
video

Ge­la­ti­ne ver­wer­ken

Instructievideo - 01:12 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.