Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ra­vi­got­te­saus

(38)waardeer
Een lekker frans recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, mayonaise, zure room, grove mosterd, zure augurken, sjalot, platte peterselie, bieslook, gedroogde dragon en kappertjes Frans bijgerecht 4 personen 190 kcal
4 38

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. 2. Snijd de augurken in kleine blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel. 3. Haal de blaadjes van de takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.

video

Brunoi­se snij­den

Instructievideo - 00:38 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 190 kcal
  • Eiwit 1 g
  • Vet 20 g
  • Koolhydraten 2 g
Tags