Kir fram­boi­se

Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen. 4 personen
3 53

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 4 champagneflûtes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en doe er 2 frambozen in. Verdeel de prosecco over de glazen.

serveertip:

Geef de flûtes een feestelijk accent met een roze suikerrandje. Meng in een kommetje 2 el witte basterdsuiker met 1-2 tl frambozensiroop. Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje water ernaast. Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker. Laat 10 min. drogen.

dieettip:

Vervang voor de kinderen de prosecco door kinderchampagne.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 80 kcal
  • koolhydraten 5 g
  • natrium 6 mg
Tags
Ook te zien in

Kir framboise

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kir fram­boi­se

1
1
  • 4 tl frambozensiroop
  • 8 frambozen

Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en doe er 2 frambozen in.

2
2
  • 375 ml prosecco

Verdeel de prosecco over de glazen.

serveertip:

Geef de flûtes een feestelijk accent met een roze suikerrandje. Meng in een kommetje 2 el witte basterdsuiker met 1-2 tl frambozensiroop. Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje water ernaast. Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker. Laat 10 min. drogen.

dieettip:

Vervang voor de kinderen de prosecco door kinderchampagne.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.