Pe­ren­pro­sec­co

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
drankje met alcohol 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailglazen, rietjes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Zet de glazen ca. 10 min. in de vriezer. Doe ondertussen het ijs in een mengkom. Laat 5 min. staan zodat het ijs iets zachter wordt. Meng met een mixer op de laagste stand de prosecco er beetje bij beetje door.
  2. Neem de glazen uit de vriezer en schenk de perenprosecco in de glazen. Serveer met een rietje.

Tip:

Voeg voor een zogenaamde 'perensgroppino' een scheutje wodka (slijter) toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • koolhydraten 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.