Worst­brood­jes

  • borrelhapje
  • 15 stuks
  • 95 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(108)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 15 stuks
4 108

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven op 200 °C.
  2. Leg op elk plakje bladerdeeg 1 worstje, bestrooi met de oregano en rol op. Snijd in drieën.
  3. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het ei en bak ze in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Tip:

U kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden. Dit gerecht is koud ook lekker.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 95 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 6 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Worstbroodjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Worst­brood­jes

1
1

Verwarm de oven op 200 °C.

2
2
  • 5 plakjes roomboterbladerdeeg
  • 300 g runderchipolata
  • 2 tl gedroogde oregano

Leg op elk plakje bladerdeeg 1 worstje, bestrooi met de oregano en rol op. Snijd in drieën.

3
3
  • 1 ei

Klopt het ei los. Leg de broodjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met het ei en bak ze in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.