Cho­co­la­de-hulst­blaad­jes

  • borrelhapje
  • 12 stuks
  • 45 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
4 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was en droog de hulstblaadjes. Leg ze 10 min. in de vriezer. Smelt de chocolade au bain-marie. Neem de hulstblaadjes uit de vriezer en doop de glanzende kant in de chocolade. Leg op een bord en zet 1 uur in de koelkast. Verwijder de echte blaadjes en leg de chocoladeblaadjes op de chocoladetaart met pistachenoten (zie recept elders op ah.nl/allerhande).

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.