Noe­dels met gar­na­len in wok­saus

(134)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch hoofdgerecht 4 personen
3 134

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water. Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout. Verdeel over kommen.
  3. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min. Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.

variatietip:

Variatietip: Je kunt de peultjes vervangen door haricots verts. Kook deze in ca. 6 min. beetgaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Noedels met garnalen in woksaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­dels met gar­na­len in wok­saus

1
1
  • 200 g peultjes

Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water.

2
2
  • 250 g eiernoedels

Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 2 el zonnebloemolie
  • 400 g Thaise roerbakmix
  • 1 el sesamolie

Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout.

4
4
  • 3 bosuien
  • 2 el zonnebloemolie
  • 300 g jumbogarnalen

Verdeel over kommen. Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min.

5
5
  • 300 g mix & wok sauce oester knoflook

Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.

variatietip:

Variatietip: Je kunt de peultjes vervangen door haricots verts. Kook deze in ca. 6 min. beetgaar.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.