Fram­bo­zen met pro­sec­co

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 170 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng in een wijde schaal de frambozen voorzichtig met de poedersuiker en de munt en verdeel dit over 4 coupes of wijde glazen. Sprenkel in elk glas een lepel likeur en marineer de frambozen in de koelkast maximaal 1 uur.
  2. Schenk zoveel wijn in de glazen dat de frambozen net niet helemaal onderstaan. Garneer met een blaadje munt.

Tip:

Gemarineerd in mousserende wijn komt de smaak van de subtiele framboos het best tot zijn recht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 0 g
Ook te zien in
Kookboek: 12 maanden Lekker Eten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.