Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Stoof­pe­ren

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 220 kcal voedingswaarden
    • 10 min bereiden
    • 60 min wachten
(239)waardeer
Een lekker hollands recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: citroen, stoofpeertjes, rode wijn, suiker en kaneelstokje Hollands bijgerecht 4 personen 220 kcal
3 239

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie

Bereiden

1. Snijd met een scherp mesje 3 reepjes gele schil van de citroen. Zet de stoofperen in een ruime pan en voeg de wijn toe. Vul aan met water totdat ze net onder staan. 2. Voeg de citroenreepjes, suiker en het kaneelstokje toe en breng aan de kook. 3. Stoof 1 uur op laag vuur. Serveer warm of koud.

video

Stoof­pe­ren

Receptvideo - 01:24 min.

Tip

U kunt de stoofperen 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar in een afgesloten bak in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 220 kcal
  • Eiwit 1 g
  • Vet 0 g
  • Koolhydraten 44 g
Tags