Ge­bak­ken mos­se­len met cham­pig­nons

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was de paprika's, maak ze schoon en snijd in blokjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een braadpan olie. Bak de champignons ca. 3 min, haal uit de pan en houd warm. Verhit de rest van de olie en bak de paprika's ca. 3 min. Pel de knoflook, pers uit boven de paprika en bak mee. Voeg de mosselen toe en bak 2 min. mee. Voeg de champignons en crème fraîche toe en verwarm even mee. Breng op smaak met peper en zout. Server met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 34-35

Gebakken mosselen met champignons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­bak­ken mos­se­len met cham­pig­nons

1
1
  • 2 paprika's
  • 250 g champignons
  • 2 el olijfolie

Was de paprika's, maak ze schoon en snijd in blokjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verhit in een braadpan olie.

2
2
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook

Bak de champignons ca. 3 min, haal uit de pan en houd warm. Verhit de rest van de olie en bak de paprika's ca. 3 min. Pel de knoflook, pers uit boven de paprika en bak mee.

3
3
  • 600 g gekookt mosselvlees
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 bruin stokbrood

Voeg de mosselen toe en bak 2 min. mee. Voeg de champignons en crème fraîche toe en verwarm even mee. Breng op smaak met peper en zout. Server met stokbrood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.