Romige vissalade
715 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2 pakjes
1
2 rijpe
2 bakjes
1 zak
1 groot
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 16-17 - 2001 week 16-17
Surimi in stukjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Avocado's schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. In kom surimi, avocado en garnalensalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In grote schaal sla leggen. Hierop vismengsel leggen. Garneren met uiringen. Salade serveren met stokbrood.
Romige vissalade

hoofdgerecht
4 personen
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Surimi in stukjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Avocado's schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. In kom surimi, avocado en garnalensalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In grote schaal sla leggen. Hierop vismengsel leggen. Garneren met uiringen. Salade serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 pakjes surimi
1 rode ui
2 rijpe avocado's
2 bakjes garnalensalade
0 zout en peper
1 zak gemengde sla
1 groot stokbrood




