Ro­mi­ge vis­sa­la­de

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Surimi in stukjes snijden. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Avocado's schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. In kom surimi, avocado en garnalensalade mengen. Op smaak brengen met zout en peper. In grote schaal sla leggen. Hierop vismengsel leggen. Garneren met uiringen. Salade serveren met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.