Ha­ri­cots verts met pes­to

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender of staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pureer de knoflook, kaas, pijnboompitten, basilicum en de olie tot een gladde pesto. Breng op smaak met peper en zout. Kook de haricots verts in 6 min. beetgaar. Giet af en roer om met de pesto.

Tip:

U kunt de pesto 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 390 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.