Pas­tei­tjes met ei­er­ra­gout

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Laat de eieren 8 minuten koken. Snipper de ui en fruit met de boter in een koekenpan. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm 10 minuten in de oven. Pel de eieren en snijd in stukjes.
  3. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de eieren en de ui toe en verwarm 1 min. mee. Snijd de peterselie fijn en meng door de ragout. Schep de ragout in de pasteibakjes en dek af met de dekseltjes. Serveer met de groente.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Pasteitjes met eierragout

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­tei­tjes met ei­er­ra­gout

1
1

Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3.

2
2
  • 6 eieren
  • 1 ui
  • 1 el boter
  • 2 bakjes tuinerwten en wortelen

Laat de eieren 8 minuten koken. Snipper de ui en fruit met de boter in een koekenpan. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3
3
  • 8 pasteibakjes

Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm 10 minuten in de oven. Pel de eieren en snijd in stukjes.

4
4
  • 1 zakje kerriesaus

Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de eieren en de ui toe en verwarm 1 min. mee.

5
5
  • ½ zakje verse peterselie

Snijd de peterselie fijn en meng door de ragout. Schep de ragout in de pasteibakjes en dek af met de dekseltjes. Serveer met de groente.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.