Sor­bet met ro­de vruch­ten

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 48

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • hoge glazen

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Vul glazen met de helft van de vruchten. Verdeel het ijs over de glazen en voeg de rest van de vruchten toe.
  2. Schenk de limonadesiroop erover en garneer met een flinke toef slagroom en een koekje.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 310 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 30-31

Sorbet met rode vruchten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sor­bet met ro­de vruch­ten

1
1
  • 300 g gemengde rode vruchten
  • 1 liter vanilleroomijs

Vul glazen met de helft van de vruchten. Verdeel het ijs over de glazen en voeg de rest van de vruchten toe.

2
2
  • 8 el vruchtenlimonadesiroop aardbei
  • 250 ml spuitbus slagroom
  • 4 kanelly's

Schenk de limonadesiroop erover en garneer met een flinke toef slagroom en een koekje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.