Cho­co­la­de­mous­se met ijs en si­naas­ap­pel

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sinaasappels dik schillen en partjes tussen vruchtvliezen uitsnijden. Partjes in waaiervorm aan kant op vier grote borden leggen. Van vanilleijs en kletskoppen 'ijswafeltjes' maken en op de borden leggen. Chocolademousse over de borden verdelen. Garneren met flinke toef slagroom. Cacao met behulp van zeefje over slagroom strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.