Maal­tijd­sa­la­de met aard­bei­en en brie

Zoet fruit, crunchy noten en romgie brie: topsalade!

(222)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Zoet fruit, crunchy noten en romgie brie: topsalade! 4 personen
4 222

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de kroontjes van de aardbeiden en halveer ze daarna. Meng de sla met de dressing en verdeel over de borden. Schep de aardbeien, brie en noten op de sla. Snijd het stokbrood in plakken en serveer met de boter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 870 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 63 g
    waarvan verzadigd 28 g
  • natrium 730 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2001 week 30-31

Maaltijdsalade met aardbeien en brie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maal­tijd­sa­la­de met aard­bei­en en brie

1
1
  • 250 g aardbeien
  • 300 g gemengde salade
  • 1 bakje honing-mosterddressing
  • 200 g roombrie
  • 150 g cashewnoten

Verwijder de kroontjes van de aardbeiden en halveer ze daarna. Meng de sla met de dressing en verdeel over de borden. Schep de aardbeien, brie en noten op de sla.

2
2
  • 1 stokbrood
  • 100 g smeerbare roomboter

Snijd het stokbrood in plakken en serveer met de boter.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.