To­ma­ten­sa­la­de met kriel­tjes en brie

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 27

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing in magnetron voorgaren. Ui pellen en snipperen. Paprika schoonmaken en snipperen. Tomaatjes wassen. Brie in plakken snijden. In braadpan olie verhitten. Krieltjes 5 min. bakken. Ui en paprika toevoegen en nog 3 min. omscheppend bakken. Tomaatjes toevoegen en nog 2 min. bakken. Dressing door krieltjesmengsel scheppen. Salade over vier borden verdelen en brie erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 555 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.