Kar­bo­na­de met ro­mi­ge groen­te-kaas­pas­ta

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in ca. 10 min. goudbruin en gaar, keer regelmatig.
  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de pastamix toe en bak 4-5 min. Voeg de zuivelspread met 75 ml water toe en verwarm nog 1-2 min. op laag vuur.
  3. Schep de spaghetti door de groenten. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over 4 borden. Leg de karbonades erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 34-35

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.