Boom­stam­me­tje met to­ma­ten-bo­nen­sa­la­de

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de boomstammetjes in 15-20 min. goudbruin en gaar.
  2. Verhit 2 el olie in een andere koekenpan en bak de krieltjes in 12-14 min. goudbruin en gaar. Meng de haricots verts, de ui, de tomaten en de rucola in een schaal. Voeg de azijn en de rest van de olie toe. Breng de salade op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de boomstammetjes over 4 borden en schep er de krieltjes en de salade bij.

Tip:

BBQ-weer? De tomaten-bonensalade smaakt ook uitstekend bij geroosterd vlees.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.